Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.
Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.
Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.
Strangem apoi feliile de cotlet cu o sfoara alimentara si o legam bine.
Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.
Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.
Din cand in cand ungeti cotletul din cuptor cu sosul format in tava.
La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor , dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.
Servim cotletul cu cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/cotlet-de-porc-evantai.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii