autor:

Sidy

» » Fripturi

Cotlet de porc evantai

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iulie 2014

Ingrediente
1 kg cotlet de porc, 200 g muschi tiganesc, 200 g cascaval felii, 1 lingura mustar fin, 2 rosii, 200 ml vin, 2 linguri ulei de masline, frunze patrunjel verde, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

13 voturi

Mod de preparare

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.
Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.
Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.
Strangem apoi feliile de cotlet cu o sfoara alimentara si o legam bine.
Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.
Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.
Din cand in cand ungeti cotletul din cuptor cu sosul format in tava.
La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor , dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.
Servim cotletul cu cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/cotlet-de-porc-evantai.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc evantai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
valdostana de pui (2 portii)

valdostana de pui (2 portii)

pieptul de pui se bate cu ciocanul se da cu sare si piper,se pune pe gratarul incins si se rumeneste. Cand

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Frigarui mixte cu sos picant

Frigarui mixte cu sos picant

Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul.... Se

10 voturi    16 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 iulie 2018

    sanda ...Nu am poza cu el legat. Se leaga la nevoie, ca orice friptura.

  • Fara foto

    sanda , 10 iulie 2018

    Nu vad deloc cum e legat. Nu mi se pare. Am facut si eu asa ceva, dar mai complicat.

  • Fara foto

    Pop Nicolae Gavrisor , 10 iulie 2018

    Este excelentă reteta ! Mulțumesc !

    • cotizo

      cotizo (Chef de cuisine) , 10 august 2014

      Bineinteles ca se poate , dar asa e mai bun....

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 27 iulie 2014

      Buna reteta -se poate fara cascaval as incercao-te rog raspunde-mi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 200 g muschi tiganesc
  • 200 g cascaval felii
  • 1 lingura mustar fin
  • 2 rosii
  • 200 ml vin
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

sanda ...Nu am poza cu el legat. Se leaga la nevoie, ca orice friptura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui umplut cu garnitura de legume