autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet de porc la gratar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc, sare, piper, condimente pentru gratar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cotletul in bucati groase cit degetul. Se bat usor cu ciocanul de batut carne, se sareaza , se pipereaza si se condimenteaza, dupa cre se pune pe gratar incins. Se frig pe ambele parti. Dupa ce sunt gata se pun pe un platou incalzit. Se servesc cu diverse garnituri sau salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI PE SARE LA CUPTOR

PUI PE SARE LA CUPTOR

Puiul se spala, se despica pe piept si se aseaza in tava aragazului care s-a tapetat cu un strat

14 voturi    15 comentarii
2h
Fripturi
Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu

Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu

Pentru pulpe am folosit un cuptor electric bulgaresc foarte bun care ma scoate intotdeauna din situatii

7 voturi    5 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • sare
  • piper
  • condimente pentru gratar

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare