Reteta postata pe: 20 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg carne de porc, sare, piper, condimente pentru gratar
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se taie cotletul in bucati groase cit degetul. Se bat usor cu ciocanul de batut carne, se sareaza , se pipereaza si se condimenteaza, dupa cre se pune pe gratar incins. Se frig pe ambele parti. Dupa ce sunt gata se pun pe un platou incalzit. Se servesc cu diverse garnituri sau salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate