autor:

CeReteteMaiFacFetele

» » Fripturi

Cotlet de porc la tava in vin alb

Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
(pt 2 portii): 2 felii cotlet de porc, 1 pahar de vin alb (sec sau demisec), 1 lingura ulei, legume (cartofi noi, rosioare, …), 2 catei de usturoi, busuioc, cimbru, rozmarin, dafin, piper, sare, knorr punga magica pentru friptura de pui si de porc cu vin

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.
Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.
Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.
Ei, finalul cred ca e previzibil….am mancat si ne-am bucurat…;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava in vin alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet impanat cu legume

Cotlet impanat cu legume

1. Spalam cotletul si il lasam vreo 30 de min la congelator pentru a-l putea taia usor in felii

15 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Se face un sos marinat: mustar, zeama de lamaie, miere, ulei sare si piper dupa gust. Cotletele

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Tare bun si frumos!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte bun!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    O bunatate, rapid frumos, gustos!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Foarte apetisant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • (pt 2 portii): 2 felii cotlet de porc
  • 1 pahar de vin alb (sec sau demisec)
  • 1 lingura ulei
  • legume (cartofi noi
  • rosioare
  • …)
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • cimbru
  • rozmarin
  • dafin
  • piper
  • sare
  • knorr punga magica pentru friptura de pui si de porc cu vin

Raporteaza reteta

Retete
de CeReteteMaiFacFetele
Sparanghel Mimoza

Sparanghel Mimoza

Daca folositi varfuri de sparanghel mic asa cum am folosit si eu il spalam si il punem direct la

8 voturi    1 comentariu
30 min
Salate din oua
Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Garnitura de orez soté cu legume

Garnitura de orez soté cu legume

Se fierbe orezul in multa apa cu sare la foc mic pana cand bobul se poate strivi intre degete. Se

1 vot    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bun si frumos!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.