Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.
Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.
Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.
Ei, finalul cred ca e previzibil….am mancat si ne-am bucurat…;)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii