Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Ingrediente

  • 400 g cotlet de porc felii
  • 2 lingurite de mustar
  • 1/2 leg patrunjel
  • sare/piper

Mod de preparare

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca compozitia, se pun feliile de cotlet de porc, se ung pe ambele parti si se lasa la marinat timp de 2 ore in frigider.

O tigaie grill o ungem cu putin ulei de masline, punem feliile de cotlet cu sosul format,si le prajim pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor