Morcovii se taie in 2 pe lung. Se toaca cepa si se caleste in 1 lingura ulei. Se aduga morcovii si se calesc. Se aduga sare, piper , supa vin si sos. Cotlete se sareaza , se pipereaza si se prajesc 8-10 min. Se ung pe taote partile cu miere si se lasa sa se inabuse putin. Se presara deasupra morcovilor izmusoara. Friptura se serveste cu morcovi si paste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii