autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet de vitel

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
800 g morcov, 2 cepe, 2 linguri ulei, sare, piper, 250 ml supa, 3 linguri vin, 1 lingura sos Worcestershire, 4 cotelete de vitel, 2 linguri izmusoara tocata

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii se taie in 2 pe lung. Se toaca cepa si se caleste in 1 lingura ulei. Se aduga morcovii si se calesc. Se aduga sare, piper , supa vin si sos. Cotlete se sareaza , se pipereaza si se prajesc 8-10 min. Se ung pe taote partile cu miere si se lasa sa se inabuse putin. Se presara deasupra morcovilor izmusoara. Friptura se serveste cu morcovi si paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de porc cu sos pikant de prune

Rulada de porc cu sos pikant de prune

Scoateti samburii din prunele proaspete si blendati-le impreuna cu menta proaspata; Puneti vinul

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Friptura de porc

Friptura de porc

Asez carnea in tava, las sa se rumeneasca uniform, condimetez, adaug ceapa, usturoiul, morcovul taiat

0 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 g morcov
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 250 ml supa
  • 3 linguri vin
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 4 cotelete de vitel
  • 2 linguri izmusoara tocata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ceafa de porc la Dubletta