autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet din carne de porc mistret cu sos de vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
carne de porc mistret, faina, untura, radacina de patrunjel, morcovi, ceapa, usturoi, pasta de tomate, piper, sare, salata verde, rosii, vin rosu, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Cotletele se inabusa in untura cu 100 ml de vin si 250 ml de apa, apoi se scot separat. In jiul format se inabusa morcovii, radacina de patrunjel, ceapa si usturoi. Se adauga pasta de tomate, foi de dafin, 600 ml de apa fiarta si se continua fierberea pana cand legumele sunt fierte. Faina dizolvata in 100 ml de apa, se toarna peste legume si se continua fierberea cca 15 min. Sosul obtinut se paseaza, se adauga piper, sare, 150 ml de vin, se toarna peste cotlete si se introduc la cuptor 10-15 mln.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet din carne de porc mistret cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi la tava cu legume

Muschi la tava cu legume

Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot,

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Bife de vitel în sos de smântânã

Bife de vitel în sos de smântânã

1)Carnea se condimenteazã cu sare si piper. Se încinge untul în tigaie si se prãjesc feliie

5 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Costite de porc umplute