autor:

Anonim

» » Fripturi

Cotlet din carne de porc mistret cu sos de vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
carne de porc mistret, faina, untura, radacina de patrunjel, morcovi, ceapa, usturoi, pasta de tomate, piper, sare, salata verde, rosii, vin rosu, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Cotletele se inabusa in untura cu 100 ml de vin si 250 ml de apa, apoi se scot separat. In jiul format se inabusa morcovii, radacina de patrunjel, ceapa si usturoi. Se adauga pasta de tomate, foi de dafin, 600 ml de apa fiarta si se continua fierberea pana cand legumele sunt fierte. Faina dizolvata in 100 ml de apa, se toarna peste legume si se continua fierberea cca 15 min. Sosul obtinut se paseaza, se adauga piper, sare, 150 ml de vin, se toarna peste cotlete si se introduc la cuptor 10-15 mln.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet din carne de porc mistret cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin

Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin

Se spala pulpele, se ung cu ulei de masline, si se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente

50 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata

17 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar din carne tocata de curcan cu susan