autor:

Luckycake

» » Fripturi

Cotlet glazurat cu morcovi si broccoli

Autor: Luckycake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luckycake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2014

Ingrediente
Ingrediente:, , cotlet de porc 600 gr, , Pt glazura: 1 lingurita miere,2 lingurite mustar cu boabe, amestec de seminte de fenicul,de coriandru si boabe de piper pisate in mojar -o lingurita, , sare, , ulei de masline, , pt garnitura:, , 400 gr morcovi, , 200 grame broccoli( congelat), , o mana de fasole verde congelata, , 50 gr unt, , cimbru, , Pt sos:, , 1/2 lingura faina, , 1 lingura sos barbeque, , 50 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie cu maner metalic incingem 1 lingura ulei de masline. Carnea o saram bine, apoi o rumenim bine in tigaia incinsa (dureaza cam 5 minute). Apoi il glazuram cu amestecul de miere, mustar si condimente, turnam in tigaie 50 ml apa si il dam la cuptor timp de 40 minute la 200 grade. La jumatatea timpului, verificam daca nu a scazut prea mult sosul si daca mai trebuie adaugam inca 50 ml apa. Daca aveti termometru de bucatarie, ca sa fie gata carnea trebuie sa aiba 65 grade celsius.



Morcovii ii curatam,apoi ii taiem in bucati mai mari si ii punem la fiert in apa cu sare cam 15 -20 minute(pana sunt fierti aproape de tot) adaugam si broccoli si fasolea verde si lasam sa fiarba cam 3 -4 minute apoi strecuram.Intr-o tigaie topim untul, punem legumele asezonam cu sare si piper si cimbru,amestecam cu grija si lasam 2-3 minute la foc mediu.



Dupa ce carnea e gata o scoatem din tigaie, o punem pe o farfurie, acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam sa isi lase zeama. Tigaia in care am prajit carnea o punem la foc mic cu tot cu sosul din ea si adaugam faina, amestecam bine,apoi punem sosul barbeque si si zeama lasata de la carne.Amestecam din nou si adaugam apa, lasam sa fiarba la foc mic pana ajunge la consistenta dorita.



Zis si facut! acum nu ne mai ramane decat sa savuram mancarea, pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet glazurat cu morcovi si broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • cotlet de porc 600 gr
  • Pt glazura: 1 lingurita miere,2 lingurite mustar cu boabe
  • amestec de seminte de fenicul,de coriandru si boabe de piper pisate in mojar -o lingurita
  • sare
  • ulei de masline
  • pt garnitura:
  • 400 gr morcovi
  • 200 grame broccoli( congelat)
  • o mana de fasole verde congelata
  • 50 gr unt
  • cimbru
  • Pt sos:
  • 1/2 lingura faina
  • 1 lingura sos barbeque
  • 50 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Luckycake
Crostini cu bacon, rosii si mozarella

Crostini cu bacon, rosii si mozarella

Bagheta o taiem in 2 bucati, apoi decupam partea de deasupra in forma de V pentru a fi mai incapatoare

8 voturi    1 comentariu
20 min
Sandviciuri
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

8 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Merele razuite le punem impreuna cu stafidele la calit,la foc mic, cam 10 minute, apoi adaugam zaharul

35 voturi    19 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele