autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet In Manta

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
12 felii de cotlet, sare,, piper, 3-4 cartofi mijlocii, 1/2 lingurita chimen macinat, 2 oua, 250 ml smantana, 1 lingura patrunjel verde tocat, 5-6 linguri faina, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intrun vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin). Adaugam la el cele 2 oua intregi, faina, patrunjelul tocat, jumatatea de lingurita cu chimen macinat, sare si piper.

Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa daca e nevoie mai putem adauga faina.

Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.Servim cu cartofi pai, sau garnitura de orez si ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet In Manta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de berbecut la cuptor

Cotlet de berbecut la cuptor

In cazul in care nu gasim cotlet deja condimentat il marinam astfel: sare, piper, boia de ardei dulce,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Porc cu ghimbir si orez basmati

Porc cu ghimbir si orez basmati

Carnita se spala, se curata cat mai bine de pielite si se toaca fasii subtiri, de cca 1 cm grosime

2 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 felii de cotlet
  • sare,
  • piper
  • 3-4 cartofi mijlocii
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 2 oua
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 5-6 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde