autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet in vin alb

Autor: AnaMaria Arcus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AnaMaria Arcus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ardei (dulce sau iute dupa gust), vin alb sec.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece pina pe a doua zi (10-12 ore minimum). Apoi se aseaza bine intr-o cratita, se toarna vinul pina ce il acopera si se pune la fiert la foc mic sub capac. Daca in timp ce fierbe scade se mai adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in vin alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc la tava in vin alb

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

Transam pulpa de curcan in fileuri subtiri .Condimentam cu sare si piper macinat. Intr-o tigaie

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de AnaMaria Arcus
Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna

1 vot    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Clatite

Clatite

Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina si ouale. Treptat se adauga laptele si sifonul, amestecand

25 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
FRIPTURA DE VITA