autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet la gratar

Autor: xxl (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: xxl (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
cotlet porc 1kg, ceapa 3 buc., ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc., solutia de marinat:, bere nefiltrata 400 ml, ulei de masline 50 g, usturoi 6 `catei`, frunze verzi de leustean, piper, sare si delikat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea. Se pregateste solutia de marinat.se adauga toate ingredientele intr-un blender. Intr-o punga se pune cotletul peste care se adauga solutia de marinat.se inchide punga si se pune la frigider intre 8-10 ore.
Se scoate cotletul din punga, se taie pe jumatate (in lungime) si se pune ceapa si ardeiul taiate felii.se leaga cotletul cu sfoara pentru a ramane in interior legumele dupa care se pune intr-o folie de aluminiu si se pune pe gratar. Cand este gata facut se indeparteaza folia de aluminiu se unge cu solutia de marinat si se mai lasa 10 minute pe gratar. Se serveste cu o salata de legume sau un sote de ciuperci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul.

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • cotlet porc 1kg
  • ceapa 3 buc.
  • ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc.
  • solutia de marinat:
  • bere nefiltrata 400 ml
  • ulei de masline 50 g
  • usturoi 6 `catei`
  • frunze verzi de leustean
  • piper
  • sare si delikat

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru