autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet la gratar

Autor: xxl (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: xxl (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
cotlet porc 1kg, ceapa 3 buc., ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc., solutia de marinat:, bere nefiltrata 400 ml, ulei de masline 50 g, usturoi 6 `catei`, frunze verzi de leustean, piper, sare si delikat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea. Se pregateste solutia de marinat.se adauga toate ingredientele intr-un blender. Intr-o punga se pune cotletul peste care se adauga solutia de marinat.se inchide punga si se pune la frigider intre 8-10 ore.

Se scoate cotletul din punga, se taie pe jumatate (in lungime) si se pune ceapa si ardeiul taiate felii.se leaga cotletul cu sfoara pentru a ramane in interior legumele dupa care se pune intr-o folie de aluminiu si se pune pe gratar. Cand este gata facut se indeparteaza folia de aluminiu se unge cu solutia de marinat si se mai lasa 10 minute pe gratar. Se serveste cu o salata de legume sau un sote de ciuperci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul.

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • cotlet porc 1kg
  • ceapa 3 buc.
  • ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc.
  • solutia de marinat:
  • bere nefiltrata 400 ml
  • ulei de masline 50 g
  • usturoi 6 `catei`
  • frunze verzi de leustean
  • piper
  • sare si delikat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui toscane