autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet la gratar

Autor: xxl (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: xxl (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
cotlet porc 1kg, ceapa 3 buc., ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc., solutia de marinat:, bere nefiltrata 400 ml, ulei de masline 50 g, usturoi 6 `catei`, frunze verzi de leustean, piper, sare si delikat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea. Se pregateste solutia de marinat.se adauga toate ingredientele intr-un blender. Intr-o punga se pune cotletul peste care se adauga solutia de marinat.se inchide punga si se pune la frigider intre 8-10 ore.

Se scoate cotletul din punga, se taie pe jumatate (in lungime) si se pune ceapa si ardeiul taiate felii.se leaga cotletul cu sfoara pentru a ramane in interior legumele dupa care se pune intr-o folie de aluminiu si se pune pe gratar. Cand este gata facut se indeparteaza folia de aluminiu se unge cu solutia de marinat si se mai lasa 10 minute pe gratar. Se serveste cu o salata de legume sau un sote de ciuperci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac

Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul.

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • cotlet porc 1kg
  • ceapa 3 buc.
  • ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc.
  • solutia de marinat:
  • bere nefiltrata 400 ml
  • ulei de masline 50 g
  • usturoi 6 `catei`
  • frunze verzi de leustean
  • piper
  • sare si delikat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ciocanele de pui in sos de rosii