autor:

Bucatar-sef

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2015

Ingrediente
6 cotlete de berbecut, Pentru marinada:, 4-5 frunze proaspete de menta, 100 ml ulei de masline, calitativ, 2 catei de usturoi, 100 ml fresh de portocale, 100 ml vin rosu demisec, 1/2 lingura de miere, Pentru pregatirea cotletelor:, 15 ml ulei de masline, 10 g de unt, 1 crenguta de rozmarin, 40 ml de vin rosu, sare si piper dupa gust, Pentru garnitura:, 3-4 cartofi taiati, 4-5 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 4 fire de rozmarin, 1/2 lingurita de cimbru uscat, 1 lingurita de boia dulce, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba. M-am gandit sa te rasfat cu niste cotlete de berbecut servite alaturi de niste cartofi la cuptor foarte, foarte aromati!



Vezi intregul mod de preparare aici: https://youtu.be/TiDlM93Iebw
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripi de pui si conopida pane

Aripi de pui si conopida pane

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida

21 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

Gaina se spala bine si se transeaza in bucati mai mici.Ceapa se curata si se soteaza in putin ulei. Adaugam

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2015

    Din respect pentru site, trebuia scrisa si reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de berbecut
  • Pentru marinada:
  • 4-5 frunze proaspete de menta
  • 100 ml ulei de masline
  • calitativ
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml fresh de portocale
  • 100 ml vin rosu demisec
  • 1/2 lingura de miere
  • Pentru pregatirea cotletelor:
  • 15 ml ulei de masline
  • 10 g de unt
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 40 ml de vin rosu
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru garnitura:
  • 3-4 cartofi taiati
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 4 fire de rozmarin
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Din respect pentru site, trebuia scrisa si reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne