autor:

Gustos.ro

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin

Autor: Gustos.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2015

Ingrediente
6 cotlete de berbecut, Pentru marinada:, 4-5 frunze proaspete de menta, 100 ml ulei de masline, calitativ, 2 catei de usturoi, 100 ml fresh de portocale, 100 ml vin rosu demisec, 1/2 lingura de miere, Pentru pregatirea cotletelor:, 15 ml ulei de masline, 10 g de unt, 1 crenguta de rozmarin, 40 ml de vin rosu, sare si piper dupa gust, Pentru garnitura:, 3-4 cartofi taiati, 4-5 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 4 fire de rozmarin, 1/2 lingurita de cimbru uscat, 1 lingurita de boia dulce, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba. M-am gandit sa te rasfat cu niste cotlete de berbecut servite alaturi de niste cartofi la cuptor foarte, foarte aromati!



Vezi intregul mod de preparare aici: https://youtu.be/TiDlM93Iebw
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou porc

Rulou porc

Spalam bine carnea de porc si o deschidem. O batem putin. Curatam usturoi si il punem in blender,

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Penne rigate cu tocanita

Penne rigate cu tocanita

Carnea se taie bucatele mici. Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul. Se pun putin

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2015

    Din respect pentru site, trebuia scrisa si reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de berbecut
  • Pentru marinada:
  • 4-5 frunze proaspete de menta
  • 100 ml ulei de masline
  • calitativ
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml fresh de portocale
  • 100 ml vin rosu demisec
  • 1/2 lingura de miere
  • Pentru pregatirea cotletelor:
  • 15 ml ulei de masline
  • 10 g de unt
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 40 ml de vin rosu
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru garnitura:
  • 3-4 cartofi taiati
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 4 fire de rozmarin
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos.ro
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Din respect pentru site, trebuia scrisa si reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume in vas roman