Se amesteca toate ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe inabusit 5 minute. Se sareaza si se pune piper peste cotlete, apoi de pun la cuptor. Se prajesc 5 minute pe o parte si se ung cu jumatate din sosul de menta. Se pun la cuptor inca 5 minute. Se intorc cotletele pe partea cealalta si se ung cu restul de sos, prajindu-se aproximativ 8 minute, la flacara mai mica. Se stropesc din cind in cind cu sosul din tigaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii