Se amesteca sarea cu cimbrul si rozmarinul. Se presara pe cotlete frecind bine cu degetele sa intre in carne.
Se pune intr-o tava cu gratar si se da la gratarul cuptorului cam 4 min,se intorc si se mai prajesc inca 5 min sau pina e pe gustul nostru.
Se servesc cu salata verde si cartofi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii