autor:

Fara foto

» » Fripturi

cotlete de miel

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
250 g fasole verde, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, 2 lingura unt, putin cimbru, 1/8 1 supa de carne fierbinte, sare, piper proaspat macinat, 4 cotlete de miel (cea 80 g/buc.), 1 lingurita chimen uscat, 2 lingura unt topit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Fasolea se rupe in bucati de marime potrivita. Ceapa si usturoiul se taie marunt.


2. Untul se pune intr-o oala la incins si se caleste aproximativ 3 minute ceapa, usturoiul si fasolea. Se adauga cimbrul si supa. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba, sub capac, aproximativ 20 minute, la foc mic.


3. Al doilea catel de usturoi se zdrobeste, se ung cotletele cu acesta, deasupra se presara piper si chimen. Cotletele se prajesc in unt bine incins, pe fiecare parte aproximativ 3 minute. La nevoie, se reduce focul. Apoi se sareaza carnea.


4. Carnea se asaza in oala cu fasole si se lasa acoperita 2 minute sa se imbibe, apoi se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlete de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

*Pentru inceput... Curatam usturoiul si il taiem rondele fine. *Pregatim marinata pentru carnea

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
cotlete de miel cu gnocchi

cotlete de miel cu gnocchi

Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara

4 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g fasole verde
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingura unt
  • putin cimbru
  • 1/8 1 supa de carne fierbinte
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 cotlete de miel (cea 80 g/buc.)
  • 1 lingurita chimen uscat
  • 2 lingura unt topit

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Fripturica de pui cu cartofi aromati