autor:

Fara foto

» » Fripturi

COTLETE DE PORC CU OREZ

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
8 cotlede de porc cu os, 200 g orez, 1 morcov, 1 ardei gras verde, 1 ceapa rosie, 1 lingurita boia de ardei dulce, 100 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Presarati cotletele cu sare, piper si boia si prajiti-le in ulei incins pana se rumenesc bine pe ambele parti. Scoateti-le pe un platou, acoperiti-le si pastratile la cald.
Tocati marunt ceapa, morcovul, ardeiul gras si caliti-le in uleiul ramas cam 5-6\', apoi adaugati orezul si caliti inca 4-5\'. Puneti peste legume si orez 1 l apa fierbinte, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic pana cand toata zeama este absorbita de orez. La final, puneti verdeata tocata marunt si serviti orezul fierbinte cu cotletele calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE PORC CU OREZ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Platou caraibian

Platou caraibian

1) Cartofii se curata de coaja se spala si se taie cuburi sau felii mai groase;morcovul se curata,se

11 voturi    19 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi

5 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlede de porc cu os
  • 200 g orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc