autor:

autor

» » Fripturi

Cotlete de porc la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 ½ - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava.
Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu portocale

Friptura de rata cu portocale

Cureti rata, o speli si o umpli cu felii de la 2 portocale fara samburi. Sarezi, ungi rata cu

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Fripturi
Pui milanez

Pui milanez

Se taie pieptul de pui in doua dupa care se asezoneaza cu sare si piper. Se fac doua "buzunare" in

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Cotlete de porc (bucata intreaga)
  • sare
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficatei cu kaiser la cuptor