autor:

cristina i.

» » Fripturi

Cotlete de porc

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Ingrediente
4 cotlete de porc, 3-4 cepe, 400 ml supa, 600 gr ardei gras, 4-5 rosii, 4 linguri de orez,7 linguri de ulei,sare,piper,patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat usor cotletele,se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in ulei pe ambele parti si se scot.
In aceeasi tigaie se inabusa ceapa tocata marunt, se pune 200 ml supa (sau apa fierbinte daca nu aveti supa).
Se adauga cotletele si se fierb impreuna 20 minute.Se adauga orezul, felii de rosii decojite,ardeii taiati felii,sare, piper dupa gust si 200 ml apa sau supa.
Se mai lasa sa fiarba impreuna pana scade, se gratineaza apoi in cuptor la foc moderat circa 15-20 minute.
Se serveste presarat cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Taie nucile, dar nu le mărunți prea tare (1), fiindcă vei dori să le simți textura în

1 vot    0 comentarii
35 min
Retete de Craciun
Cotlete de porc cu felioare de portocale

Cotlete de porc cu felioare de portocale

Mod de preparare: Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Criss (Chef de cuisine):

    Foarte bun. Am sa fac mai des reteta aceasta pentru ca imi place foarte mult.

  • Fara foto

    Criss (Chef de cuisine):

    foarte gustos ! 10 de la mine ptr reteta

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Gustos...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    O mancarica buna!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Buuun,bun de tot.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 3-4 cepe
  • 400 ml supa
  • 600 gr ardei gras
  • 4-5 rosii
  • 4 linguri de orez,7 linguri de ulei,sare,piper,patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

12 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

flori de piatra (Chef de cuisine)

Gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rotite cu brânzã si suncã de curcan