Avocado se curata,iar miezul se marunteste cu o furculita.Ouale se curata ,se taie in doua si se separa albusul de galbenus.Galbenusurile si miezul de avocado se freaca cu un tel,se picura lent ulei,apoi se adauga mustarul,sucul de lamaie,sare si piper.
Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de unt si una de ulei si se prajesc cotletele.
Se pregatesc 6 farfurii calde(se tin deasupra unei oale cu apa fierbinte).Pe fiecare farfurie se asaza un strat de piure de avocado,deasupra un cotlet,se inconjoara cu felii de kiwi,curatat de coaja.Deasupra se presara albus fin taiat,iar in centru se pune cate o felie de rosie si o frunzulita de busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii