autor:

zana b.

» » Fripturi

Cotlete exotice

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Ingrediente
6 cotlete,3 avocado,3 oua fierte tari,1 lingura mustar,6 kiwi ,suc de lamaie,ulei unt, rosie,6 frunze de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Avocado se curata,iar miezul se marunteste cu o furculita.Ouale se curata ,se taie in doua si se separa albusul de galbenus.Galbenusurile si miezul de avocado se freaca cu un tel,se picura lent ulei,apoi se adauga mustarul,sucul de lamaie,sare si piper.
Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de unt si una de ulei si se prajesc cotletele.
Se pregatesc 6 farfurii calde(se tin deasupra unei oale cu apa fierbinte).Pe fiecare farfurie se asaza un strat de piure de avocado,deasupra un cotlet,se inconjoara cu felii de kiwi,curatat de coaja.Deasupra se presara albus fin taiat,iar in centru se pune cate o felie de rosie si o frunzulita de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete exotice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete,3 avocado,3 oua fierte tari,1 lingura mustar,6 kiwi ,suc de lamaie,ulei unt, rosie,6 frunze de busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cotlet impanat cu legume