autor:

zana b.

» » Fripturi

Cotlete exotice

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Ingrediente
6 cotlete,3 avocado,3 oua fierte tari,1 lingura mustar,6 kiwi ,suc de lamaie, unt, rosie,6 frunze de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Avocado se curata,iar miezul se marunteste cu o furculita.Ouale se curata ,se taie in doua si se separa albusul de galbenus.Galbenusurile si miezul de avocado se freaca cu un tel,se picura lent ulei,apoi se adauga mustarul,sucul de lamaie,sare si piper.
Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de unt si una de ulei si se prajesc cotletele.
Se pregatesc 6 farfurii calde(se tin deasupra unei oale cu apa fierbinte).Pe fiecare farfurie se asaza un strat de piure de avocado,deasupra un cotlet,se inconjoara cu felii de kiwi,curatat de coaja.Deasupra se presara albus fin taiat,iar in centru se pune cate o felie de rosie si o frunzulita de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete exotice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Poienita vesela

Poienita vesela

Ceafa de porc se taie felii, cam cat un deget de groase, se condimenteaza si se asaza intr-o tava.

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui cu susan

Pui cu susan

Recomand cu draga inima puiul preparat in felul asta, iese absolut delicios! Si nici nu ai nevoie

2 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete,3 avocado,3 oua fierte tari,1 lingura mustar,6 kiwi ,suc de lamaie, unt, rosie,6 frunze de busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura rapida la dubletta