Avocado se curata,iar miezul se marunteste cu o furculita.Ouale se curata ,se taie in doua si se separa albusul de galbenus.Galbenusurile si miezul de avocado se freaca cu un tel,se picura lent ulei,apoi se adauga mustarul,sucul de lamaie,sare si piper.
Intr-o tigaie se incinge 1 lingura de unt si una de ulei si se prajesc cotletele.
Se pregatesc 6 farfurii calde(se tin deasupra unei oale cu apa fierbinte).Pe fiecare farfurie se asaza un strat de piure de avocado,deasupra un cotlet,se inconjoara cu felii de kiwi,curatat de coaja.Deasupra se presara albus fin taiat,iar in centru se pune cate o felie de rosie si o frunzulita de busuioc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii