autor:

zana b.

» » Fripturi

Cotlete italienesti cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe, rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi, linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea;se incinge uleiul si se prajeste.Se caleste in ulei ceapa si se adauga rosiile;se sareaza si pipereaza si se repartizeaza uniform rosiile pe cotlete.Se frig in cuptor 15-20 minute.Spaghetele se fierb in apa cu sare,se scurg si se trec prin jet de apa rece.Se toaca usturoiul si busuiocul;se caleste usturoiul in unt,se pune busuiocul si pastele si se incalzesc.Se servesc alaturi de cotletele cu rosii si se orneaza cu fire de verdeata proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete italienesti cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui marinat cu ghimbir

Pui marinat cu ghimbir

Se spala pulpele si taie in jumatate. Ghimbirul se curata si apoi se da pe razatoarea mica. Se amesteca

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate). Intr-o tigaie,se incinge

6 voturi    8 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe, rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi, linguri unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura din piept de rata