Cotlete italienesti cu rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 cepe
  • 250g rosii mici
  • 150g cascaval ras
  • 200g spaghete
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea;se incinge uleiul si se prajeste.Se caleste in ulei ceapa si se adauga rosiile;se sareaza si pipereaza si se repartizeaza uniform rosiile pe cotlete.Se frig in cuptor 15-20 minute.Spaghetele se fierb in apa cu sare,se scurg si se trec prin jet de apa rece.Se toaca usturoiul si busuiocul;se caleste usturoiul in unt,se pune busuiocul si pastele si se incalzesc.Se servesc alaturi de cotletele cu rosii si se orneaza cu fire de verdeata proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise