autor:

zana b.

» » Fripturi

Cotlete italienesti cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe,250g rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi,busuioc,2 linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea;se incinge uleiul si se prajeste.Se caleste in ulei ceapa si se adauga rosiile;se sareaza si pipereaza si se repartizeaza uniform rosiile pe cotlete.Se frig in cuptor 15-20 minute.Spaghetele se fierb in apa cu sare,se scurg si se trec prin jet de apa rece.Se toaca usturoiul si busuiocul;se caleste usturoiul in unt,se pune busuiocul si pastele si se incalzesc.Se servesc alaturi de cotletele cu rosii si se orneaza cu fire de verdeata proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete italienesti cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe,250g rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi,busuioc,2 linguri unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui cu sos de marar