autor:

zana b.

» » Fripturi

Cotlete italienesti cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe, rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi, linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea;se incinge uleiul si se prajeste.Se caleste in ulei ceapa si se adauga rosiile;se sareaza si pipereaza si se repartizeaza uniform rosiile pe cotlete.Se frig in cuptor 15-20 minute.Spaghetele se fierb in apa cu sare,se scurg si se trec prin jet de apa rece.Se toaca usturoiul si busuiocul;se caleste usturoiul in unt,se pune busuiocul si pastele si se incalzesc.Se servesc alaturi de cotletele cu rosii si se orneaza cu fire de verdeata proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete italienesti cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Carnati proaspeti subtiri la gratar

Carnati proaspeti subtiri la gratar

Aranjati carnatii pe gratar sub forma de mici spirale. Lasati-i sa se rumeneasca la foc mic 15-20

6 voturi    2 comentarii
20 min
Fripturi
Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in

7 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe, rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi, linguri unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de porc la gratar cu cartofi natur