autor:

zana b.

» » Fripturi

Cotlete italienesti cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe, rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi, linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea;se incinge uleiul si se prajeste.Se caleste in ulei ceapa si se adauga rosiile;se sareaza si pipereaza si se repartizeaza uniform rosiile pe cotlete.Se frig in cuptor 15-20 minute.Spaghetele se fierb in apa cu sare,se scurg si se trec prin jet de apa rece.Se toaca usturoiul si busuiocul;se caleste usturoiul in unt,se pune busuiocul si pastele si se incalzesc.Se servesc alaturi de cotletele cu rosii si se orneaza cu fire de verdeata proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete italienesti cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi
pulpe de pui la cuptor

pulpe de pui la cuptor

Se parlesc pulpele. Se spala bine, se oparesc si apoi se pun la fiert in cuptor, cu ulei, apa, sare,

6 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel,sare,piper,ulei,2 cepe, rosii mici,150g cascaval ras,200g spaghete,2 catei de usturoi, linguri unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cote de miel premier