autor:

karrmenus

» » Fripturi

Cotlete speciale

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
6 cotlete de porc, 1 ceasca de sos ketchup picant, 6 linguri de miere, 1 lamaie mare taiata felii

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Stergem cotletele cu un servet umed. Amestecam sosul ketchup cu mierea si turnam peste fiecare cotlet. Fiecare cotlet va fi ornat cu o felie de lamaie. Coacem neacoperit in cuptor cam o ora sau pana este gata. Sosul merge bine si la carne de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FRIPTURA DE MIEL sau IED

FRIPTURA DE MIEL sau IED

Carnea se curata f. bine, se portioneaza, se spala, se condimenteaza cu piper, condimente pentru

28 voturi    12 comentarii
2h
Fripturi
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase

19 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Interesanta reteta !

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 1 ceasca de sos ketchup picant
  • 6 linguri de miere
  • 1 lamaie mare taiata felii

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere