autor:

Fara foto

» » Fripturi

cotlete surpriza.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de brinza rasa, 2 linguri de pesmet, unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Se lasa 10 minute la frigider, dupa care se pun la fript in putina grasime. Cind cotletele sint gata, se pun intr-o cratita mai larga, se toarna peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), se pun brinza rasa si pesmetul. Se lasa la foc mic 10 minute si se servesc cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel tocat. Alaturi, in sosiera, se pune si sosul din tava, combinat cu un pahar mic de apa rece, care se lasa sa fiarba 5 minute si se trece prin strecuratoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlete surpriza." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Saramura de pui

Saramura de pui

Puiul se spala,se curata si se taie pe jumatate,chiar pe mijlocul pieptului,spatele ramanand intreg. Se

17 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi
Ceafa de porc in foietaj

Ceafa de porc in foietaj

Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia. Se topeste intr-o cratita untul

15 voturi    29 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete
  • sare
  • boia
  • piper
  • untura
  • sos de friptura
  • 2 linguri de brinza rasa
  • 2 linguri de pesmet
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt