autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
2 cotlete de porc mai groase(cu os),8 ciuperci Champignion,100 g afumatura(costita)o ceapa 2 ardei,marar verde,un ou,o lingura de legume deshidratate,sare,piper,200 g piure de spanac,100 ml ulei de masline,3 catei de usturoi, lingurite de smantana,o lingurita de mustar,2 foi de dafin ,200 ml vin alb sec

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand de la partea superioara pana in os dar fara a gauri cotletul.Se unge bine cotletele in interior si in exterior cu ulei de masline ,sare,piper.
Se incinge un pic de ulei si calim afumatura taiata marunt cu ceapa si ardeiul taiat marunt,cu ciupercile feliate subtire.Lasam totul pe foc sa se inmoaie ,saram si piperam dupa gust apoi dam de pe foc si adaugam verdeata tocata marunt si oul batut.
Cu aceasta umplutura umplem cotletele apoi prindem cu scobitori de bambus.Le prajim un pic pe ambele fete apoi le bagam intr-o tavita mica,cu taietura in sus ,turnam vinul,completam cu apa pana trece de jumatatea cotletelor,adaugam legumele deshidratate,sare piper,dafinul si dam la cuptor cca 30 de minute.
Preparam sosul de spanaqc ,calind bine pireul de spanac intr-un pic de ulei de masline apoi saram si piperma dupa gust adaugam usturoiul pisat,dam de pe foc si adaugam smantana amestecand continu apoi mustarul care poate fi p[iucant sau dulce.Servim cotletele stropite cu acest sos aromat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza Dulce cu Vita

Varza Dulce cu Vita

1-Se toaca cele 2 verze si se freaca cu putina sare pentru a se mai inmuia. Intre timp se taie bucati

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Curatam ciapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc mai groase(cu os),8 ciuperci Champignion,100 g afumatura(costita)o ceapa 2 ardei,marar verde,un ou,o lingura de legume deshidratate,sare,piper,200 g piure de spanac,100 ml ulei de masline,3 catei de usturoi, lingurite de smantana,o lingurita de mustar,2 foi de dafin ,200 ml vin alb sec

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu orez si legume