autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cotlete umplute cu mazare

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
2 cotlete de porc,250 g mazare ,100 ml ulei de masline,un ardei rosu,200 g costita afumata,patrunjel verde,100 g cascaval,sare ,piper,plante aromate de la Provence,3 foi de dafin,10 boabe de piper negru,150 ml vin alb,o lingura legume deshidratate fara sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Cotletele spalate si zvantate se taie astfel incat sa obtinem un buzunar,apoi se presara cu sare si piper.
Se incinge un pic uleiul si se caleste la foc iute,cca.7 minute,mazarea cu ardeiul taiat cubulete si costita afumata taiata fasii subtiri.Se condimenteaza cu sare si piper,se lasa sa se raceasca un pic apoi se adauga cascavalul ras si verdeata tocata fin.
2 se umplu cotletele cu umplutura de mazare apoi se prinde gura buzunarelor cu scobitori din bambus si se aseaza intr-o tavita,se stropesc cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra lor legumele deshidratate fara sare,se condimenteaza cu amestecul de plante aromatice de Provence.Se toarna vinul si 250 ml apa,se pun foile de dafin si piperul boabe.Se acopera tavita cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 30-40 de minute.Se scoate tavita si se da folia la o poarte ,se uda cotletele cu sos din tava si se mai lasa cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au facut cotletele se indeparteaza scobitorile si se feliaza si se servesc cu o garnitura de cartofi sau orez
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete umplute cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mincare de conopida

Mincare de conopida

Spalam pulpele(le putem curata de piele) si le prajim.Intre timp desfacem conopida in buchetele si

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
sote de ficat

sote de ficat

se pun ficateii in tava dupa ce ia-m spalat, peste ei punem sare,piper,usturoi,ceapa solzisori,vin,ulei,apa

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc,250 g mazare ,100 ml ulei de masline,un ardei rosu,200 g costita afumata,patrunjel verde,100 g cascaval,sare ,piper,plante aromate de la Provence,3 foi de dafin,10 boabe de piper negru,150 ml vin alb,o lingura legume deshidratate fara sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Ardei umpluti cu carne de porc