autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cotlete umplute cu mazare

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
2 cotlete de porc,250 g mazare ,100 ml ulei de masline,un ardei rosu,200 g costita afumata,patrunjel verde,100 g cascaval,sare ,piper,plante aromate de la Provence,3 foi de dafin,10 boabe de piper negru,150 ml vin alb,o lingura legume deshidratate fara sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Cotletele spalate si zvantate se taie astfel incat sa obtinem un buzunar,apoi se presara cu sare si piper.
Se incinge un pic uleiul si se caleste la foc iute,cca.7 minute,mazarea cu ardeiul taiat cubulete si costita afumata taiata fasii subtiri.Se condimenteaza cu sare si piper,se lasa sa se raceasca un pic apoi se adauga cascavalul ras si verdeata tocata fin.
2 se umplu cotletele cu umplutura de mazare apoi se prinde gura buzunarelor cu scobitori din bambus si se aseaza intr-o tavita,se stropesc cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra lor legumele deshidratate fara sare,se condimenteaza cu amestecul de plante aromatice de Provence.Se toarna vinul si 250 ml apa,se pun foile de dafin si piperul boabe.Se acopera tavita cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 30-40 de minute.Se scoate tavita si se da folia la o poarte ,se uda cotletele cu sos din tava si se mai lasa cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au facut cotletele se indeparteaza scobitorile si se feliaza si se servesc cu o garnitura de cartofi sau orez
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete umplute cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri. Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si

22 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc,250 g mazare ,100 ml ulei de masline,un ardei rosu,200 g costita afumata,patrunjel verde,100 g cascaval,sare ,piper,plante aromate de la Provence,3 foi de dafin,10 boabe de piper negru,150 ml vin alb,o lingura legume deshidratate fara sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises