autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cotlete umplute cu mazare

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
2 cotlete de porc,250 g mazare ,100 ml ulei de masline,un ardei rosu,200 g costita afumata,patrunjel verde,100 g cascaval,sare ,piper,plante aromate de la Provence,3 foi de dafin,10 boabe de piper negru,150 ml vin alb,o lingura legume deshidratate fara sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Cotletele spalate si zvantate se taie astfel incat sa obtinem un buzunar,apoi se presara cu sare si piper.
Se incinge un pic uleiul si se caleste la foc iute,cca.7 minute,mazarea cu ardeiul taiat cubulete si costita afumata taiata fasii subtiri.Se condimenteaza cu sare si piper,se lasa sa se raceasca un pic apoi se adauga cascavalul ras si verdeata tocata fin.
2 se umplu cotletele cu umplutura de mazare apoi se prinde gura buzunarelor cu scobitori din bambus si se aseaza intr-o tavita,se stropesc cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra lor legumele deshidratate fara sare,se condimenteaza cu amestecul de plante aromatice de Provence.Se toarna vinul si 250 ml apa,se pun foile de dafin si piperul boabe.Se acopera tavita cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 30-40 de minute.Se scoate tavita si se da folia la o poarte ,se uda cotletele cu sos din tava si se mai lasa cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au facut cotletele se indeparteaza scobitorile si se feliaza si se servesc cu o garnitura de cartofi sau orez
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete umplute cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc,250 g mazare ,100 ml ulei de masline,un ardei rosu,200 g costita afumata,patrunjel verde,100 g cascaval,sare ,piper,plante aromate de la Provence,3 foi de dafin,10 boabe de piper negru,150 ml vin alb,o lingura legume deshidratate fara sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne, porumb si cascaval