autor:

Gatiticuspor

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cottage Pie

Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 19 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 19 martie 2012

Ingrediente
- 500g carne tocata de vita, - 6 cartofi potriviti, - o ceapa, - 3-4 morcovi, - unt sau margarina si lapte pentru piure, - sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.

Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.

Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa, morcovul si un praf de sare si piper(puteti adauga si un cub de vita).

Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.

Faceti piure-ul cand cartofii s-au fiert si puneti-l in tava peste carne.

Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20 de minute.

Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage Pie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu chiftelute

Spanac cu chiftelute

Carnea tocata se macina inca o data. 1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina) Felia

6 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ben Burghelea , 19 februarie 2015

    pentru cate portii este reteta?

  • Gatiticuspor

    Gatiticuspor (Chef de cuisine) , 24 martie 2012

    Iti multumesc mult Mihai pentru comentariu, daca prepari aceasta reteta sper sa iti placa si sper sa pregatesti si alte retete din cartea mea de bucate. X

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 21 martie 2012

    Foarte buna, se vede influenta culinara britanica!*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Gatiticuspor
Mille - Feuille

Mille - Feuille

CREME PATISSIERE: Puneti zaharul vanilat, ouale si faina intr-un castron peste care adaugati

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

3 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Gatiticuspor (Chef de cuisine)

Iti multumesc mult Mihai pentru comentariu, daca prepari aceasta reteta sper sa iti placa si sper sa pregatesti si alte retete din cartea mea de bucate. X

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei umpluti