autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu carne

Cous-cous cu tocana de porc

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Ingrediente
3 cepe albe, 1 ceapa rosie, 3-4 catei usturoi, 600 gr pulpa de porc, 2 linguri pasta de ardei, 50 ml ulei, sare, piper, chimen macinat, 150 gr cous-cous, patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem cuburi, ceapa si usturoiul, o tocam marunt. Calim ceapa in ulei, pana ce devine sticloasa, apoi adaugam usturoiul, pasta de ardei si carnea. Lasam pe foc incet 5 min, apoi turnam apa, sa cuprinda toata carnea si condimentam cu sare, piper si chimen dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mai incet, acoperit cu un capac pe jumatate. Daca a scazut si nu a fiert apa, adaugati apa clocotita.
Intre timp fierbem apa, sa fie 300 ml si un praf de sare, cand a dat in clocot, adaugam cous-cous, luam de pe foc si lasam sa se umfle, dinn cand in cand amestecam sa nu se lipeasca intre ele.
Dupa ce a fiert tocanita, se serveste alaturi de cous-cous si patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu tocana de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si marar

Pulpe de pui cu rosii si marar

Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf. Le spalam cu apa calda si

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • 150 gr cous-cous
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
tocanita de purcel