autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu carne

Cous-cous cu tocana de porc

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Ingrediente
3 cepe albe, 1 ceapa rosie, 3-4 catei usturoi, 600 gr pulpa de porc, 2 linguri pasta de ardei, 50 ml ulei, sare, piper, chimen macinat, 150 gr cous-cous, patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem cuburi, ceapa si usturoiul, o tocam marunt. Calim ceapa in ulei, pana ce devine sticloasa, apoi adaugam usturoiul, pasta de ardei si carnea. Lasam pe foc incet 5 min, apoi turnam apa, sa cuprinda toata carnea si condimentam cu sare, piper si chimen dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mai incet, acoperit cu un capac pe jumatate. Daca a scazut si nu a fiert apa, adaugati apa clocotita.
Intre timp fierbem apa, sa fie 300 ml si un praf de sare, cand a dat in clocot, adaugam cous-cous, luam de pe foc si lasam sa se umfle, dinn cand in cand amestecam sa nu se lipeasca intre ele.
Dupa ce a fiert tocanita, se serveste alaturi de cous-cous si patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu tocana de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Se fierb cartofii, dupa care se taie rondele si se aseaza un strat in vasul de iena. Se caleste

3 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa,se amesteca cu orezul,mararul tocat marunt ,piperul

1 vot    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lia , 02 noiembrie 2018

    Pai,cat timp se fierbe???????????

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • 150 gr cous-cous
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

Lia

Pai,cat timp se fierbe???????????

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ardei umpluti,fierti in sos de rosii
Cookie Settings