Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In aceasta apa am pus vegeta o lingurita si 2 linguri de unt.Dupa ce i-am scos de la fiert pe un platou, ii vom lasa sa se raceasca putin.Peste cateva minute ei vor fi tocmai buni de curatat.Eu am ales garnitura pentru acesti creveti, orez prefiert cu 2 linguri de unt si o lingurita de vegeta fara sare.Se servesc cu orez fiert,sau spaghete.Fiecare este liber sa-si aleaga, garnitura care ii place cel mai mult.Sunt foarte gustosi si usor de pregatit.Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii