autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

COZONAC

Autor: mary (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
2 kg faina, 250 g zahar, 4 oua(galbenusurile), 2 lingurite sare, lapte, drojdie un cubulet

Dificultate: Ridicata Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Se face aluatul din faina, laptele si drojdia amestecate bine, sa nu fie prea moale, se opareste cu 1\2 cana ulei, se framanta pana se face basici, se ia cate o bucata cam cat ii tava si se pune in tava unsa. Se poate adauga nuca, cacao sau stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "COZONAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Intr-un ibric, se pun 100 ml lapte caldut, impreuna cu 1 lgt zahar, 1 lg faina si drojdia. Se lasa

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de Pasti
Cozonac cu crema de cacao, nuca si rom

Cozonac cu crema de cacao, nuca si rom

Pentru aluat: faina o punem intr-un lighean si o amestecam putin cu un tel, iar in mijloc facem o

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Eu adaug si crema de cacao, nuca maruntita, stafide si mac.

Dificultate

Ridicata

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg faina
  • 250 g zahar
  • 4 oua(galbenusurile)
  • 2 lingurite sare
  • lapte
  • drojdie un cubulet

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu adaug si crema de cacao, nuca maruntita, stafide si mac.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite de mere caramelizate