Se ia 100g faina care se opareste cu 200 ml lapte dupa care se lasa la racit,restul de lapte(400 ml)se pune la fiert cu zaharul pana se topeste si peste lapte punem coaja de portocala,esenta de rom si vanilie.Pe urmail dam la o parte dupa care adaug galbenusurile alea 3 in lapte.Frecam drojdia cu zahar adaugando la urma in faina oparita si amesteci bine si o lasam la crescut,Dupa ce a crescut maiaua adaugam restul de lapte cu ouale si aromele peste faina ramasa framantam bine si pe urma punem rama topita sa fie calda, uleiul cald si smantana, batem bine aluatul pana face niste bule si apoi o lasam la crescut.
PENTRU UMPLUTURA:albusurile de la alea 3 oua de unde ai luat galbenusurile se freaca cu zahar si nuca macinata si se pune ca umplutura.pe deasupra se unge cu galbenus si se presara zahar
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii