Punem lintea la inmuiat pentru 2 ore in apa rece.Dupa 2 ore scoatem lintea si o fierbem 30 de minute la foc mic,in apa cu putina sare,foile de dafin si 2 catei de usturoi zdrobiti.Curatam cartofii si ii vom pune si pe ei la fiert in apa usor sarata.Curatam morcovii si ii vom taia in fasii,pe care ii vom cali in unt,pana ce se vor inmuia.Portionam fileurile de crap,le crestam usor le presaram cu sare si piper proaspat macinat.Prajim bucatile pe ambele parti si le vom scoate pe un servetel de hartie absorbant.Vom pastra pestele prajit la cald pana ce vom pregati cele 3 feluri de garnitura de legume.Taiem baconul in felii de marimea dorita si le prajim intr-o tigaie de teflon fara ulei pana ce se vor rumeni bine.In untul ramas vom cali ceapa tocata, pana devine transparenta si apoi adaugam lintea scursa si frunzele de telina tocate fin.Toate acestea le vom inabusi cam 5-7 minute pana vor scadea un pic.Scurgem cartofii si punem untul peste ei ca sa se topeasca si presaram o lingura de patrunjel verde tocat fin pe deasupra .Asejam pe un platou pestele,alaturi de bacon si cele 3 garnituri,lasand la aprecierea musafirilor, cam cata sare mai trebuie adaugata.Pofta buna !!!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii