Punem lintea la inmuiat pentru 2 ore in apa rece.Dupa 2 ore scoatem lintea si o fierbem 30 de minute la foc mic,in apa cu putina sare,foile de dafin si 2 catei de usturoi zdrobiti.Curatam cartofii si ii vom pune si pe ei la fiert in apa usor sarata.Curatam morcovii si ii vom taia in fasii,pe care ii vom cali in unt,pana ce se vor inmuia.Portionam fileurile de crap,le crestam usor le presaram cu sare si piper proaspat macinat.Prajim bucatile pe ambele parti si le vom scoate pe un servetel de hartie absorbant.Vom pastra pestele prajit la cald pana ce vom pregati cele 3 feluri de garnitura de legume.Taiem baconul in felii de marimea dorita si le prajim intr-o tigaie de teflon fara ulei pana ce se vor rumeni bine.In untul ramas vom cali ceapa tocata, pana devine transparenta si apoi adaugam lintea scursa si frunzele de telina tocate fin.Toate acestea le vom inabusi cam 5-7 minute pana vor scadea un pic.Scurgem cartofii si punem untul peste ei ca sa se topeasca si presaram o lingura de patrunjel verde tocat fin pe deasupra .Asejam pe un platou pestele,alaturi de bacon si cele 3 garnituri,lasand la aprecierea musafirilor, cam cata sare mai trebuie adaugata.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii