Cureti pestele,il speli bine, il portionezi si il fierbi 20 min in apa cu sare.Scurgi pestele si il pastrezi cald;intre timp prepari sosul din feliile pe paine inmuiate in smantana.Poti adauga lapte daca smantana este prea groasa.Cureti hreanul si il dai prin razatoarea mica.
Zdrobesti cu furculita miezul de paine inmuiat.
Amesteci intr-un caston smantana cu zaharul,hreanul si adaugi sare si piper dupa gust.
Stropesti pestele cu zeama de lamaie si il servesti impreuna cu sosul alaturi de garnitura de legume sau cartofi.Se decoreaza cu putin patrunjel tocat marunt.
Se serveste fierbinte

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii