autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
2 medalioane de crap., ulei de palmier, pentru prajit., 4 sau 5 catei de usturoi pentru mujdei., 300 gr malai grisat., 200 gr faina., 2 oua., sare, proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se spala pestele,se da prin faina si apoi prin ou si iar prin faina.Se pune la prajit in ulei incins de palmier.Pestele trebuie intors,cel putin de 3 sau 4 ori ca sa nu se arda si il prajim 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte,ca se se intrepatrunda bine.Separat se face o mamaliguta,la care adaugam si 2 linguri de ulei(sau o bucatica de unt),ca sa nu se prinda mamaliguta,de vas.La acest fel de mancare merge si un pahar de vin alb.Pofta buna. !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Crab sticks pane

Crab sticks pane

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale. Se bat bine

3 voturi    3 comentarii
5 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    mmm ce pofta imi este,delicios

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    E prima data cand citesc o reteta de ,,pane'' facuta corect: faina, ou si iar faina Felicitari Carmen!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Foarte buuunnnnnnnn!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Multumesc,sunteti voi darnici.Fac lucruri mai complicate si ies bune pe langa pestele care se face rapid.Oricum va multumesc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Tare bun!! Imi lasa gura apa.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Simplu si tare gustos.Nota 10 de la mine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 medalioane de crap.
  • ulei de palmier
  • pentru prajit.
  • 4 sau 5 catei de usturoi pentru mujdei.
  • 300 gr malai grisat.
  • 200 gr faina.
  • 2 oua.
  • sare, proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

joly-gina (Chef de cuisine)

mmm ce pofta imi este,delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
FILE DE COD PANE