Se spala pestele,se da prin faina si apoi prin ou si iar prin faina.Se pune la prajit in ulei incins de palmier.Pestele trebuie intors,cel putin de 3 sau 4 ori ca sa nu se arda si il prajim 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte,ca se se intrepatrunda bine.Separat se face o mamaliguta,la care adaugam si 2 linguri de ulei(sau o bucatica de unt),ca sa nu se prinda mamaliguta,de vas.La acest fel de mancare merge si un pahar de vin alb.Pofta buna. !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii