autor:

» » Mancaruri cu peste

CRAP LA CUPTOR

Autor: delena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
- Un Crap de 2 kg, - 4 catei de usturoi, - o ceapa mica, - boabe de piper, - o lamaie, - 300 ml suc de rosii, - sare, piper, - patrunjel, - o canita de apa, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala bine. se pune in tava de cuptor si se condimenteaza cu sare si piper. Se introduc in burta pestelui boabele de piper, 2 catei de usturio taiati pe jumatate, si ceapa de asemenea taiata in 2 sau chiar in 4 bucatele. Se pune un pic de ulei si se da la cuptor. Dupa cateva minute se adauga peste si apa. Din cand in cand se mai toarna peste peste cu zeama din tava, ca acesta sa nu se usuce. Dupa vreo 20 minute se scoate si se adauga sucul de rosii, lamaia se taie feliute si se aseaza pe langa peste. Se taie patrunjelul foarte marunt si se presara in toata tava, si ceilalti 2 catei de usturoi se taie feli si de asemenea se adauga peste sos . Se introduce tava din nou in cuptor si se mai lasa pana este gata pestele.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Pestele curatat, spalat,portionat, se asaza intr-un vas de yena,uns cu ulei de masline. Adaugam vinul,

10 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor

Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii

160 voturi    47 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - Un Crap de 2 kg
  • - 4 catei de usturoi
  • - o ceapa mica
  • - boabe de piper
  • - o lamaie
  • - 300 ml suc de rosii
  • - sare
  • piper
  • - patrunjel
  • - o canita de apa
  • - ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Tocanita cu sepie