Se curata pestele si se spala bine. se pune in tava de cuptor si se condimenteaza cu sare si piper. Se introduc in burta pestelui boabele de piper, 2 catei de usturio taiati pe jumatate, si ceapa de asemenea taiata in 2 sau chiar in 4 bucatele. Se pune un pic de ulei si se da la cuptor. Dupa cateva minute se adauga peste si apa. Din cand in cand se mai toarna peste peste cu zeama din tava, ca acesta sa nu se usuce. Dupa vreo 20 minute se scoate si se adauga sucul de rosii, lamaia se taie feliute si se aseaza pe langa peste. Se taie patrunjelul foarte marunt si se presara in toata tava, si ceilalti 2 catei de usturoi se taie feli si de asemenea se adauga peste sos . Se introduce tava din nou in cuptor si se mai lasa pana este gata pestele.
pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii