autor:

anamarialarisa

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Crap la cuptor

Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Ingrediente
1 crap de 1,5 kg, 3 linguri ulei, 1 pahar vin alb, 3 cepe, 2 căţei de usturoi, 2 foi de dafin, 5 boabe de piper, 1 lingură bulion de roşii, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă crapul, se sărează pe afară şi înăuntru şi se lasă să stea cel puţin un sfert de oră. Se aşază într-o cratiţă lungă în care să încapă bine. Se pune ceapa tăiată fetii subţiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de roşii şi sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se dă la cuptor, se ţine o oră şi jumătate. Se unge din când în când cu sosul din cratiţă. Dacă scade prea mult înainte de a fi peştele gata, se mai pune puţină apă. Înainte de a servi, se scoate usturoiul.


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Se curata pestele si se spala bine.Legumele spalate si taiate felii.Ungem un vas termorezistent

1 vot    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de lamaie

Crap la cuptor in sos de lamaie

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se strpesc cu zeama de

10 voturi    17 comentarii
59 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • anamarialarisa

    anamarialarisa (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Crapul este pestele meu preferat.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Simplu si gustos.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte bun! Si eu gatesc crap destul de des.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de 1,5 kg
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 5 boabe de piper
  • 1 lingură bulion de roşii
  • sare

Raporteaza reteta

anamarialarisa (Chef de cuisine)

Crapul este pestele meu preferat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptori cu cartofi