autor:

anamarialarisa

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Crap la cuptor

Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Ingrediente
1 crap de 1,5 kg, 3 linguri ulei, 1 pahar vin alb, 3 cepe, 2 căţei de usturoi, 2 foi de dafin, 5 boabe de piper, 1 lingură bulion de roşii, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă crapul, se sărează pe afară şi înăuntru şi se lasă să stea cel puţin un sfert de oră. Se aşază într-o cratiţă lungă în care să încapă bine. Se pune ceapa tăiată fetii subţiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de roşii şi sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se dă la cuptor, se ţine o oră şi jumătate. Se unge din când în când cu sosul din cratiţă. Dacă scade prea mult înainte de a fi peştele gata, se mai pune puţină apă. Înainte de a servi, se scoate usturoiul.


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Se curata pestele, se portioneaza si se asaza in tava in care s-a pus ulei, se asaza hribii in tava,

31 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Se pune uleiul in tava, se taie ceapa julien si se ajeazain tava si se adauga pestele uns cu ulei

12 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • anamarialarisa

    anamarialarisa (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Crapul este pestele meu preferat.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Simplu si gustos.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte bun! Si eu gatesc crap destul de des.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de 1,5 kg
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 5 boabe de piper
  • 1 lingură bulion de roşii
  • sare

Raporteaza reteta

anamarialarisa (Chef de cuisine)

Crapul este pestele meu preferat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.