autor:

anamarialarisa

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Crap la cuptor

Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Ingrediente
1 crap de 1,5 kg, 3 linguri ulei, 1 pahar vin alb, 3 cepe, 2 căţei de usturoi, 2 foi de dafin, 5 boabe de piper, 1 lingură bulion de roşii, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă crapul, se sărează pe afară şi înăuntru şi se lasă să stea cel puţin un sfert de oră. Se aşază într-o cratiţă lungă în care să încapă bine. Se pune ceapa tăiată fetii subţiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de roşii şi sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se dă la cuptor, se ţine o oră şi jumătate. Se unge din când în când cu sosul din cratiţă. Dacă scade prea mult înainte de a fi peştele gata, se mai pune puţină apă. Înainte de a servi, se scoate usturoiul.


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • anamarialarisa

    anamarialarisa (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Crapul este pestele meu preferat.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Simplu si gustos.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte bun! Si eu gatesc crap destul de des.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de 1,5 kg
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 5 boabe de piper
  • 1 lingură bulion de roşii
  • sare

Raporteaza reteta

anamarialarisa (Chef de cuisine)

Crapul este pestele meu preferat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit