autor:

miki

» » Mancaruri cu peste

crap la cuptor

Autor: miki (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
1,5 kg crap, 1 lamaie, 1 pahar de ulei, usturoi, sare, piper, 1 kg rosii(bulion), 3-4 linguri vin, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa jumatate de ora cu sare,se cresteaza si sin crestaturi se pun boabe de piper,usturoi,vara se pun rosii,iarna bulion.Se baga la cuptor.Cand este aproape gata,se picura putin vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap umplut cu ton, la cuptor

Crap umplut cu ton, la cuptor

Am taiat crapul curatat si spalat pe spate, l-am sarat, am amestecat tonul maruntit cu pasta de ardei

4 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File de crap la cuptor cu saramura

File de crap la cuptor cu saramura

Dupa ce a fost curata si spalat bine crapul se fileteaza ,apoi se portioneaza se condimenteaza si

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)