Mod de preparare:
Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval delaco ras.Mai bagam tava pentru inca 10 minute la cuptor.Separat vom pregati gratarul si vom pune bucatile de crap pe gratar.Vom lasa cate 15 minute pe fiecare parte.Dupa 25 sau 30 de minute crapul va fi gata preparat.Vom servi crapul alaturi de o garnitura de cartofi copti in tava la cuptor si cu mult cascaval ras pe deasupra.Cand pun tava cu cartofi in cuptor pun pe deasupra si cateva cubulete mici de unt(25 sau 30 gr de unt).Acest unt va da o aroma deosebita cartofilor.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii