autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 3 bucati de crap portionat., 1 kg cartofi de salata., 200 gr cascaval delaco ras., 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt)., condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval delaco ras.Mai bagam tava pentru inca 10 minute la cuptor.Separat vom pregati gratarul si vom pune bucatile de crap pe gratar.Vom lasa cate 15 minute pe fiecare parte.Dupa 25 sau 30 de minute crapul va fi gata preparat.Vom servi crapul alaturi de o garnitura de cartofi copti in tava la cuptor si cu mult cascaval ras pe deasupra.Cand pun tava cu cartofi in cuptor pun pe deasupra si cateva cubulete mici de unt(25 sau 30 gr de unt).Acest unt va da o aroma deosebita cartofilor.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod in crusta de malai

Cod in crusta de malai

Portionez pestele spalat, uscat in servet de hartie, il marinez 5 minute in zeama de lamaie, il trec

6 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV LA CUPTOR

PASTRAV LA CUPTOR

Pestele se curata si se spala bine,se da cu sare si piper si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.Se

12 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Asa este aveti dreptate domnule Manolovici Eugen,eu mananc mujdei cat cuprinde dar restul familiei nu,asa ca de aceea nu am pus.

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte bun pestele la gratar,iar garnitura e delicioasa!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    O bunãtate!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte bun!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Un deliciu !!! , totusi ?, unde e mujdeiul de usturoi ???

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Multumesc tuturor pentru comentariile facute. Draga Husni si mie imi place cum gatesti tu. Draga domnule Licu Pop,ce bine de dumneavoastra ca aveti bazin cu pesti,mmmm si pestele la protap este mult mai bun decat cel pe gratar,dar oricum si al meu a fost destul de bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Hmm,ce bunatate...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte bun mai ales cartofi si pestele normal... am un mic bazin in care cresc crap si pastrav...asa ca am posibilitatea de a face crap la protap care este foarte bun (trebuie sa fie pestele peste 1.5kg).Cartofi care iat-i facut merg perfect cu crapul la protap.

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      bun,bun

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Imi plac retetele tale;nu sint grase. Draga mea,nu merge cu orice tip de cartofi,mi-au placut mult,cartofii astia.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Super bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 3 bucati de crap portionat.
  • 1 kg cartofi de salata.
  • 200 gr cascaval delaco ras.
  • 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt).
  • condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Asa este aveti dreptate domnule Manolovici Eugen,eu mananc mujdei cat cuprinde dar restul familiei nu,asa ca de aceea nu am pus.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rondele de rechin in crusta de mustar