autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Mancaruri cu peste

crap prajit

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 crap, sare, delicat pentru peste, usturoi, patrunjel, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

se curata pestele de solzi, se taie in bucati dupa cum doresti. se sareaza si se pune delicat, se da prin faina. se incinge uleiul si se rumeneste. se curata usturoiul, se piseaza si apoi se freaca cu ulei pana ce devine alb.se pune cateva linguri de apa ,se adauga sare si patrunjel dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap prajit cu malai.

Crap prajit cu malai.

Pestele se curata de solzi si intestine ,apoi se portioneaza . Se sareaza si se lasa 10-15 minute. Se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit, cu sos de usturoi

Crap prajit, cu sos de usturoi

Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca

11 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Nu folosesc delikat sau alte derivate de acest gen.Eu doar il sarez,il las cateva minute,apoi il dau prin faina amestecata cu malai si il prajesc in ulei fierbinte.Dupa prajire il scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Draga Sidy mie nu-mi place cu boia nimic, cred ca da un gust amarui care mie nu-mi place si nu-mi face nici bine. Eu pestele de orice fel il condimentez, il las asa cel putin jumatate de ora,il dau prin faina amestecata cu faina de malai si apoi il prajesc.Arata minunat!Imi pare rau ca nu am nici o poza.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Arata bine, dar nu stiu, nu recunosc osul amar ce amareste mancarea. Am facut o ciorba pe cap de crap, nu am stiut sa scot acel os si ciorba a fost de aruncat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Daca pui putina boia in faina, crapul prajit va avea o culoare minunata !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
strudel de mere cu stafide

strudel de mere cu stafide

se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

Nu folosesc delikat sau alte derivate de acest gen.Eu doar il sarez,il las cateva minute,apoi il dau prin faina amestecata cu malai si il prajesc in ulei fierbinte.Dupa prajire il scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
paste gratin