Crap prajit, cu sos de usturoi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Crap prajit, cu sos de usturoi

Ingrediente

  • 1 crap - 1-1,5 kg
  • 200 ml ulei
  • 5-6 linguri faina alba
  • 2-3 linguri boia
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g de smantana
  • 1 lingurita de bulion

Mod de preparare

Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca sa ia din mirosul specific. Apoi se trec prin făină amestecată cu boia dulce.

Apoi se prăjesc în ulei şi se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Se pisează bine 3-4 caţei de usturoi, care se omogenizează prin frecare cu 50 g de smantana si o lingurita de bullion de casa.

Se toarna sosul peste peştele prajit si se serveste cald cu cartofi prajiti sau cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise