Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca sa ia din mirosul specific. Apoi se trec prin făină amestecată cu boia dulce.
Apoi se prăjesc în ulei şi se rumenesc frumos pe ambele părţi.
Se pisează bine 3-4 caţei de usturoi, care se omogenizează prin frecare cu 50 g de smantana si o lingurita de bullion de casa.
Se toarna sosul peste peştele prajit si se serveste cald cu cartofi prajiti sau cu mamaliguta.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii