Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi. Se unge cu putin ulei tava de la aragaz, se aseaza pestele, peste care se toarna o ceasca de apa si se introduce la cuptor circa 40 de minute. In paralel, ciupercile se condimenteaza dupa gust si se frig pe grill sau pe gratar. Dupa ce este gata pestele, se aseaza pe platou, se orneaza cu usturoi, patrunjel si lamaie si se serveste cu garnitura de ciuperci. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii