autor:

Marian

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc cu ciuperci

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
2 crapi de circa 1 kg fiecare, 500 g ciuperci, o capatana de usturoi, o legatura de patrunjel, o lamaie, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi. Se unge cu putin ulei tava de la aragaz, se aseaza pestele, peste care se toarna o ceasca de apa si se introduce la cuptor circa 40 de minute. In paralel, ciupercile se condimenteaza dupa gust si se frig pe grill sau pe gratar. Dupa ce este gata pestele, se aseaza pe platou, se orneaza cu usturoi, patrunjel si lamaie si se serveste cu garnitura de ciuperci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
DORADA LA GRATAR CU LEGUME

DORADA LA GRATAR CU LEGUME

Pestele se curata si se spala bine,apoi se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie.Se pune gratarul

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Foarte bun crapul tau si foarte aspectuos,de copila foarte mult am màncat dar...si curatat!felicitari pentru reteta!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

37 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
anaandronel

anaandronel (Chef de cuisine)

Foarte bun crapul tau si foarte aspectuos,de copila foarte mult am màncat dar...si curatat!felicitari pentru reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Calcan prajit