autor:

Marian

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc cu ciuperci

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
2 crapi de circa 1 kg fiecare, 500 g ciuperci, o capatana de usturoi, o legatura de patrunjel, o lamaie, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi. Se unge cu putin ulei tava de la aragaz, se aseaza pestele, peste care se toarna o ceasca de apa si se introduce la cuptor circa 40 de minute. In paralel, ciupercile se condimenteaza dupa gust si se frig pe grill sau pe gratar. Dupa ce este gata pestele, se aseaza pe platou, se orneaza cu usturoi, patrunjel si lamaie si se serveste cu garnitura de ciuperci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Foarte bun crapul tau si foarte aspectuos,de copila foarte mult am màncat dar...si curatat!felicitari pentru reteta!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 2 crapi de circa 1 kg fiecare
  • 500 g ciuperci
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • o lamaie
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
anaandronel

anaandronel (Chef de cuisine)

Foarte bun crapul tau si foarte aspectuos,de copila foarte mult am màncat dar...si curatat!felicitari pentru reteta!

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Caras in crusta la cuptor