autor:

Marian

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc cu ciuperci

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
2 crapi de circa 1 kg fiecare, 500 g ciuperci, o capatana de usturoi, o legatura de patrunjel, o lamaie, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi. Se unge cu putin ulei tava de la aragaz, se aseaza pestele, peste care se toarna o ceasca de apa si se introduce la cuptor circa 40 de minute. In paralel, ciupercile se condimenteaza dupa gust si se frig pe grill sau pe gratar. Dupa ce este gata pestele, se aseaza pe platou, se orneaza cu usturoi, patrunjel si lamaie si se serveste cu garnitura de ciuperci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu  legume  la  cuptor

Peste cu legume la cuptor

Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust. Ceapa se taie solzisori,morcovul

8 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Cod  cu smântânã - Bacalhau com Natas

Cod cu smântânã - Bacalhau com Natas

Portughezi sunt printre cei mai mari consumatori de cod, se zice cã existã 1001 de retete cu acest

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Foarte bun crapul tau si foarte aspectuos,de copila foarte mult am màncat dar...si curatat!felicitari pentru reteta!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
anaandronel

anaandronel (Chef de cuisine)

Foarte bun crapul tau si foarte aspectuos,de copila foarte mult am màncat dar...si curatat!felicitari pentru reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei