autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

CREIER IN ALUAT

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 creier, 1 ou, 4 linguri faina, 1 lingura unt, 1/2 pahar cu lapte, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca galbenusul cu faina, untul, sare dupa gust si se adauga treptat laptele iar la sfarsit se pune si albusul batut spuma rezultand un aluat de consistenta unei creme.
Creierul dezghetat se taie bucatele cu lingura si se trece prin faina si prin aluat si apoi se prajeste in ulei incins.
Este foarte bun atat cald cat si rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER IN ALUAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Eu il dau intr-un clocot inainte,sa iasa sangele si sa nu mai faca spuma prea multa.Si eu pregatesc destul de des aceasta reteta.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Super arata,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Destul de des pregatesc creer, ne place tuturor!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 13 iulie 2008

      Inainte de a adauga untul la aluat, acesta se va topi in cuptorul cu microunde sau pe marginea plitei.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Eu il dau intr-un clocot inainte,sa iasa sangele si sa nu mai faca spuma prea multa.Si eu pregatesc destul de des aceasta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara