autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

CREIER IN ALUAT

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 creier, 1 ou, 4 linguri faina, 1 lingura unt, 1/2 pahar cu lapte, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca galbenusul cu faina, untul, sare dupa gust si se adauga treptat laptele iar la sfarsit se pune si albusul batut spuma rezultand un aluat de consistenta unei creme.
Creierul dezghetat se taie bucatele cu lingura si se trece prin faina si prin aluat si apoi se prajeste in ulei incins.
Este foarte bun atat cald cat si rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER IN ALUAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piftie de porc

Piftie de porc

Picioarele sau alte bucati de carne cu sorici se parlesc putin pe flacara, apoi se spala sub un jet

37 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE

PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE

Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se

8 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Eu il dau intr-un clocot inainte,sa iasa sangele si sa nu mai faca spuma prea multa.Si eu pregatesc destul de des aceasta reteta.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Super arata,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Destul de des pregatesc creer, ne place tuturor!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 13 iulie 2008

      Inainte de a adauga untul la aluat, acesta se va topi in cuptorul cu microunde sau pe marginea plitei.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Eu il dau intr-un clocot inainte,sa iasa sangele si sa nu mai faca spuma prea multa.Si eu pregatesc destul de des aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Plăcintă cu carne