autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

CREIER IN ALUAT

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 creier, 1 ou, 4 linguri faina, 1 lingura unt, 1/2 pahar cu lapte, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca galbenusul cu faina, untul, sare dupa gust si se adauga treptat laptele iar la sfarsit se pune si albusul batut spuma rezultand un aluat de consistenta unei creme.
Creierul dezghetat se taie bucatele cu lingura si se trece prin faina si prin aluat si apoi se prajeste in ulei incins.
Este foarte bun atat cald cat si rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER IN ALUAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELUTE DE PASARE

CHIFTELUTE DE PASARE

Carnea de pui se trece prin masina de tocat. Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Eu il dau intr-un clocot inainte,sa iasa sangele si sa nu mai faca spuma prea multa.Si eu pregatesc destul de des aceasta reteta.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Super arata,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Destul de des pregatesc creer, ne place tuturor!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 13 iulie 2008

      Inainte de a adauga untul la aluat, acesta se va topi in cuptorul cu microunde sau pe marginea plitei.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Eu il dau intr-un clocot inainte,sa iasa sangele si sa nu mai faca spuma prea multa.Si eu pregatesc destul de des aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sos de perisoare cu taitei scurti