Se pune creierul in apa rece cel putin 1h dupa care se curata de pieliti si vinisoare. Mare atentie la eventualele bucati de os. Apoi creierul se opareste in apa cu sare. Se curata ceapa si ardeiul si se taie in bucati mici. Se pune la calit la foc mic ceapa si ardeiul. Când ceapa sticleste se adauga creierul oparit si bine scurs. Se evita pe cat posibil sa se amestece sau se amesteca foarte usor ca sa pastram creierul intreg. Cand creierul este facut se adauga ouale bine batute si mararul. Se aseszoneza cu sare si piper. Amestecam cu grija ca sa pastram creierul intreg. Se serveste cald cu o salata (eu prefer salata de castraveti).
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii