Creierul se spala si se scurge bine apoi se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scurge din nou,se condimenteaza si se lasa la racit. Se pun intr-un castron ouale cu pesmetul si se bat bine pane devine o compozitie cremoasa (ca o smantana mai consistenta). Creierul se trece prin aceasta compozitie apoi se prajeste in ulei incins la foc mic. Se scoate pe un prosop de hartie si se serverste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii