Se dezgheata creierul, se pune intr-un castron si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in apa clocotita in care am pus sare si otet si fierbem 10 minute. Dupa 10 minute il scoatem cu o spumiera intr-o strecuratoare la scurs, il lasam pana se raceste si ne apucam de prajit. Intr-o farfurie intinsa punem faina, iar in una adanca punem ouale pe care le batem cu putina sare. Luam mai multe bucati de creier si le dam prin faina, apoi punem tigaia cu ulei pe foc. Cand aceasta s-a incins luam bucatile de creier date prin faina si le dam prin ou si le punem in uleiul fierbinte. Le tinem pana se rumenesc pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta si cand s-au facut le scoatem intr-un castron in care am pus hartie de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei. Asa procedam cu tot creierul pana se termina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii