Creierul se fiebe in apa cu sare. Se desfac pielitele.
Se toaca ceapa solzisori si se pune la calit in tigaia cu putin ulei de masline.Cand ceapa devine aurie se adauga creierul si se lasa pe foc, mestecand des, pana se rumeneste creierul.Se bat oualele si se pun peste creier amestecand bine. Se pune si mararul si ........atat. Pofta Buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii