Autor:
MadaP (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 18 iunie 2009
Ingrediente
600 gr. creier, 1 ceapa rosie, 4 oua, 2-3 linguri ulei masline, marar, sare,piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Creierul se fiebe in apa cu sare. Se desfac pielitele.
Se toaca ceapa solzisori si se pune la calit in tigaia cu putin ulei de masline.Cand ceapa devine aurie se adauga creierul si se lasa pe foc, mestecand des, pana se rumeneste creierul.Se bat oualele si se pun peste creier amestecand bine. Se pune si mararul si ........atat. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER TARANESC" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate