autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CREIER TARANESC

Autor: MadaP (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MadaP (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
600 gr. creier, 1 ceapa rosie, 4 oua, 2-3 linguri ulei masline, marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Creierul se fiebe in apa cu sare. Se desfac pielitele.
Se toaca ceapa solzisori si se pune la calit in tigaia cu putin ulei de masline.Cand ceapa devine aurie se adauga creierul si se lasa pe foc, mestecand des, pana se rumeneste creierul.Se bat oualele si se pun peste creier amestecand bine. Se pune si mararul si ........atat. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER TARANESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Jambon la tava cu cartofi

Jambon la tava cu cartofi

Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa

18 voturi    16 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti cu carne

Ardei si dovlecei umpluti cu carne

In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt,se adauga cutia cu rosii iar dupa ce a scazut

2 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. creier
  • 1 ceapa rosie
  • 4 oua
  • 2-3 linguri ulei masline
  • marar
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mousaka