autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CREIER TARANESC

Autor: MadaP (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MadaP (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
600 gr. creier, 1 ceapa rosie, 4 oua, 2-3 linguri ulei masline, marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Creierul se fiebe in apa cu sare. Se desfac pielitele.
Se toaca ceapa solzisori si se pune la calit in tigaia cu putin ulei de masline.Cand ceapa devine aurie se adauga creierul si se lasa pe foc, mestecand des, pana se rumeneste creierul.Se bat oualele si se pun peste creier amestecand bine. Se pune si mararul si ........atat. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER TARANESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pasare la cuptor cu rosii

Pasare la cuptor cu rosii

Intru-n pirex adinc sau o tava adinca care se potriveste la cuptor se aseaza ceapa ,rosiile felii,usturoiul

13 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan Shanghai

Piept de curcan Shanghai

Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna

19 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. creier
  • 1 ceapa rosie
  • 4 oua
  • 2-3 linguri ulei masline
  • marar
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tarta aperitiv cu ficatei de pui si ciuperci