autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Inghetate

Cremă îngheţată cu caise

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 martie 2010

Ingrediente
- 1,2 kg de caise, - 250 g de zahăr pudră, - 200 g de smântână, - 1 pumn de migdale feliate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Opăriţi 1 minut caisele în apă clocotită şi le decojiţi imediat, Scoateţi sâmburii şi mixaţi caisele.

Bateţi frişcă smântâna, adăugaţi zahărul pudră şi piureul de caise.

Puneţi la îngheţat, amestecând din când în când, dacă nu aveţi sorbetieră.
La servire, presăraţi migdale pe deasupra.
Este foarte aromată, e preferata mea!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă îngheţată cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata?

Inghetata?

Pentru inceput vom infasura fiecare con de inghetata in folie de aluminiu. In caz contrar acestea

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Ingheţată de mentă

Ingheţată de mentă

Laptele se fierbe şi cand clocoteşte se ia de pe foc;se adaugă frunzele de mentă ,se acoperă

4 voturi    5 comentarii
4h
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Am folosit caise din dulceata si nu am mai pus zahar,e super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Abia astept sa apara caisele...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Daca as face poate ar fi si preferata mea.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 1,2 kg de caise
  • - 250 g de zahăr pudră
  • - 200 g de smântână
  • - 1 pumn de migdale feliate

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

91 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Am folosit caise din dulceata si nu am mai pus zahar,e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu pepene galben Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute. Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni