Punem laptele cu zahar intr-un vas pe foc,adaugam batonul de scortisoara si coaja rasa de lamaie, iar cand a ajuns in punctul de fierbere,dam vasul deoparte. Amestecam amidonul cu putin lapte,amestecam cu galbenusurile,rasturnam in vasul cu lapte,punem din nou pe foc si amestecam pana se ingroasa. In mai multe vase mici punem fructele decongelate si bine scurse,scoatem batonul de scortisoara, apoi umplem vasele cu crema,lasam sa se raceasca foarte bine, iar in momentul servirii presaram zaharul brun pe fiecare, apoi caramelizam cu pistolul special. Vom obtine un desert delicios,cremos la interior si crocant la exterior.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii