Punem laptele cu zahar intr-un vas pe foc,adaugam batonul de scortisoara si coaja rasa de lamaie, iar cand a ajuns in punctul de fierbere,dam vasul deoparte. Amestecam amidonul cu putin lapte,amestecam cu galbenusurile,rasturnam in vasul cu lapte,punem din nou pe foc si amestecam pana se ingroasa. In mai multe vase mici punem fructele decongelate si bine scurse,scoatem batonul de scortisoara, apoi umplem vasele cu crema,lasam sa se raceasca foarte bine, iar in momentul servirii presaram zaharul brun pe fiecare, apoi caramelizam cu pistolul special. Vom obtine un desert delicios,cremos la interior si crocant la exterior.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii