Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa.
Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa, imparti caramelul in forme mici si misti formele in asa fel, incat sa fie acoperit si fundul si peretii cu caramel. apoi lasi deoparte.
Bati intr-un vas usor ouale cu lapte (ambele cutii), smantana, vanilia, sare, treci prin sita sa nu fie urme de ou, imparti compozitia in forme, le pui intr-o tava cu apa si la cuptor vor sta 40 min.
In acest timp, zmeura spalata o pui intr-un vas pe foc, iar dupa ce si-a lasat sirop, pasezi cu blenderul vertical, treci rezultatul prin sita, il pui din nou pe foc impreuna cu 1 lingura miere de albine,iar dupa ce s-a ingrosat putin, opresti focul.
Rastorni crema pe farfurii individuale si servesti cu sos de zmeura sau se poate servi direct din forme.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii