autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Crema cu parmezan si tarhon

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
6 dovleci, ½ l supa de legume, 4 fire de tarhon, 80 g fulgi de parmezanul, 150 ml de smantana, ulei de masline, sare, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Spala dovleceii. Curata-i si taie-i cubulete. Fierbe-i la abur, 20 de minute, sareaza si pipereaza.
2. Pune supa la fiert, adauga frunzele de tarhon, tocate dar pastreaza cateva pentru décor.
3. Dupa ce au firt dovlecii, mixeaza-i, adauga supa si tarhonul tocat, amesteca si pune-o la fiert, la foc mediu. Incorporeaza smantana, amestecand incontinuu. Lasa la fiert 5 minute.
4. Ia de pe foc si pune supa in boluri. Adauga cateva picaturi de ulei de masline, pune parmezanul si decoreaza cu frunzele de tarhon pastrate. Serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu parmezan si tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu ceapa

Supa cu ceapa

Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute

7 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de mazare

Supa de mazare

Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina

4 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 dovleci
  • ½ l supa de legume
  • 4 fire de tarhon
  • 80 g fulgi de parmezanul
  • 150 ml de smantana
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa de praz cu crouton de somon fume
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania