autor:

Fara foto

» » Aperitive cu brinza

Crema de branza cu ciuperci

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2016

Ingrediente
300 gr branza de vaci, 5 linguri pline cu smantana de tara, 5 linguri lapte, 100 gr ciuperci la conserva, 4-5 foi de ceapa verde, 4 crengute marar verde, 1 lingura plina parmezan ras, sare, piper, 1 lingurita ierburi de provence

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper.
Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca.
Le tocam marunt cu cutitul.
Spalam foile de ceapa verde, le tocam marunt.
Mararul verde il maruntim si indepartam cozile.
Intr-un bol punem branza faramitata cu mana, smantana si le mixam.
Incorporam laptele, apoi adaugam ceapa verde, mararul si le amestecam cu o paleta.
Condimentam cu sare, piper, ierburile de provence.
La final adaugam ciupercile si parmezanul, le incorporam bine.
Se pune intr-o caserola, se da la frigider si se serveste cand doriti.
Este grozava dimineata, pe putina paine prajita si cu o cana de ceai langa, o cana de lapte, putin iaurt...
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi

2 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 5 linguri pline cu smantana de tara
  • 5 linguri lapte
  • 100 gr ciuperci la conserva
  • 4-5 foi de ceapa verde
  • 4 crengute marar verde
  • 1 lingura plina parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ierburi de provence

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Biscuiti din parmezan si chilli