Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper.
Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca.
Le tocam marunt cu cutitul.
Spalam foile de ceapa verde, le tocam marunt.
Mararul verde il maruntim si indepartam cozile.
Intr-un bol punem branza faramitata cu mana, smantana si le mixam.
Incorporam laptele, apoi adaugam ceapa verde, mararul si le amestecam cu o paleta.
Condimentam cu sare, piper, ierburile de provence.
La final adaugam ciupercile si parmezanul, le incorporam bine.
Se pune intr-o caserola, se da la frigider si se serveste cand doriti.
Este grozava dimineata, pe putina paine prajita si cu o cana de ceai langa, o cana de lapte, putin iaurt...
Sa aveti pofta!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii