autor:

gabriela bacila

» » Torturi

Crema de ciocolata

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2007

Ingrediente
250 gr unt sau margarina, 250 gr.nutella, 2 linguri cacao, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao si esenta de rom
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Transh ciocolata-tort cu crema

Transh ciocolata-tort cu crema

Se tapeteaza o tava de 25*30 cu hirtie de pergament. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se

13 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Tort cu vin si crema de ciocolata alba

Tort cu vin si crema de ciocolata alba

Blat: Untul il topim si il lasam la racit. Ciocolata o razuim pe razatoarea mare si o amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

  • 250 gr unt sau margarina
  • 250 gr.nutella
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Muraturi taiate in otet

Muraturi taiate in otet

Legumele se taie felii,se freaca cu sare si se lasa pina a doua zi.se scurg bine si se amesteca cu

6 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Sarlota de ciocolata