Dovleceii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scot, se scurg foarte bine si se lasa la racit.
Se prepara o maioneza astfel: se amesteca galbenusul de la un ou cu putina sare, lingurita de mustar, usturoiul pisat si ulei. Albusul se bate spuma si se adauga la final maionezei, rezultand o maioneza pufoasa.
Amestecam cu o lingura de lemn dovleceii scursi de apa si facuti piure, cu maioneza, si se mai adauga sare dupa gust.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii